Dekor

Är du i behov av dekor på företagets bilar, fordon eller fönster? Kontakta då oss på B.R. Screen. Vi har många års erfarenhet av att designa, tillverka och montera dekor av högsta kvalitet.

Det är viktigt att synas på rätt sätt när man befinner sig på allmänna områden eller hos kunder. Vi på B.R. Screen hjälper dig att ta fram rätt utseende för ändamålet.

 

Fordonsdekor

Vi anpassar er dekor så att den passar era fordon och önskemål. Företagsbilar är en viktig reklampelare och värda att investera i. Potentiella kunder kan sitta i bilen bakom er, vid mataffären eller på en offentlig parkering. Vi har lång erfarenhet av företagsprofilering och anpassar designen efter era riktlinjer och marknasföringsstrategi.

 

Fönsterdekor

Att utnyttja fönster som reklamplats är en väldigt bra idé eftersom ni på ett effektivt sätt kan nå ut till förbipasserande. Vi tillverkar allt från stora digitalprintade bilder och slogans till logotyper eller liknande. Fönsterdekor kan även användas på entrén till ert kontor där ni på ett snyggt sätt kan profilera ert företag. Detta ökar inte bara känslan av professionalism utan det blir också lättare att hitta just er entré.

Begär offert

Fyll i så många uppgifter som möjligt och skicka in formuläret till oss så får du inom kort en offert på det begärda arbetet.

Du kan om du har tillgång till en bild med ett förslag även bifoga detta genom att ladda upp bilden.

Namn
Beskrivning av trycksak
Drag and drop files here or Browse

                         

Öppettider

Mån-Tor: 08:00 - 12:30 | 13:30 - 17:00

Fre: 08:00 - 12:30 | 13:30 - 15:00

Lör-Sön: Stängt

Hitta hit